Trouwen in een unieke locatie

Maak jullie trouwdag extra bijzonder en vier het trouwfeest in stijl onder een betoverende stretchtent, alutent, trapezetent of sailcloth-tent! Bij Olijslagers maken we iets bijzonders van jullie huwelijksfeest. Ontdek waarom trouwen in een tent de nieuwe trend is voor stellen die iets buitengewoons willen.

Met onze tenten brengen we de buitenwereld naar jullie toe zonder concessies te doen aan comfort en luxe. Elk huwelijk is uniek, en bij Olijslagers tenten begrijpen we dat als geen ander. We werken intensief samen om de tent van jullie dromen te creëren, zodat jullie trouwdag past bij wie jullie zijn.

Ontdek waarom trouwen in een tent de nieuwe trend is voor stellen die iets buitengewoons willen.

Stretchtenten - Bedoeïnetent

De sfeervolle stretchtent is een populaire tent voor  de trouwceremonie en het trouwfeest. De zachte rondingen van stretchdoek over geplaatste palen, maakt van deze tent een echte sfeermaker. Deze in Zuid-Afrika ontwikkelde tent is gebaseerd op de bedoeïnetent. Dit type tent is veelzijdig inzetbaar voor intieme bijeenkomsten met familie en vrienden. We creëren de perfecte setting voor jullie speciale moment.

Afmetingen 5×7½, 6×7½, 5×10½, 7½x15, 7½x10, 10×10½, 10×12, 10×15 en 10×20 meter

Alu-tenten

Voor grote trouwfeesten met veel familie en vrienden is de Alu-tent of Alu-hal ideaal door de grote vrije overspanning tent. Deze tent oogt wellicht wat minder trendy, maar dankzij diverse kleuren en uitvoeringen (zoals houten wanden) is ook deze tent om te toveren naar een mooie en unieke trouwlocatie.

 

Afmetingen alu-tenten

Trapezetenten

De Trapezetent is een tent met een vaste vorm, al oogt deze heel speels met de meerdere punten. Vaak wordt de trapezetent ook aangeduid als een stretchtent, vanwege de vorm.

De Trapezetent is met name geschikt voor een gezelschap tot 100 personen en afsluitbaar door middel van zijzeilen.

Sailcloth-tenten

Met een sailclothtent creeer je direct een elegante, romantische en sfeervolle high-End uitstraling, wat al direct exclusief oogt. Door het lichtdoorlatende dak heb je in het donker een prachtig effect en ontstaat direct de magische sfeer, passend bij een huwelijklocatie.

De sailcloth-tent met transparante zijzeilen biedt bescherming tegen de elementen zonder de connectie met de buitenwereld te verliezen. Of het nu zonnig is, regent of zelfs sneeuwt, jullie bruiloft zal altijd stralen.

punten logo Olijslagers
Winkelwagen
Scroll naar boven