Onze tenten

Wij hebben een diversiteit aan tenten en uitvoeringen in ons assortiment, voor ieder wat wils. Hieronder staat een kleine greep uit ons assortiment.

Stretchtenten - Bedoeïnetent

De sfeervolle stretchtent is een populaire tent voor  feesten en partijen. De golvende daklijn van stretchtdoek over geplaatste palen, maakt van deze tent een echte sfeermaker. Deze in Zuid-Afrika ontwikkelde tent is gebaseerd op de bedoeïnetenten die van oudsher in Noord-Afrika en het Midden-Oosten werden gebruikt. Dit type tent is veelzijdig inzetbaar.

Afmetingen 5×7½, 6×7½, 5×10½, 7½x15, 7½x10, 10×10½, 10×12, 10×15 en 10×20 meter

Alu-tenten

De Alu-tent of Aluminiumtent of Alu-hal is de meest bekende vrije overspanning tent. Echter heeft deze tent ook een enorme wijziging ondergaan en is inmiddels in diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar, onder andere met harde wanden, maar ook met houten wanden. Zeildoek in het wit, cappuccino, zwart en eventueel transparant.

Afmetingen alu-tenten

Trapezetenten

De Trapezetent is een tent met een vaste vorm, al oogt deze heel speels met de meerdere punten. Vaak wordt de trapezetent ook aangeduid als een stretchtent, vanwege de vorm.

De Trapezetent is met name geschikt voor een gezelschap tot 100 personen en afsluitbaar door middel van zijzeilen.

Sailcloth-tenten

Met een sailclothtent creeer je direct een elegante, romantische en sfeervolle high-End uitstraling, wat al direct exclusief oogt. Door het lichtdoorlatende dak heb je in het donker een prachtig effect.heb je direct een magische sfeer, wat men vaak zoekt bij bijvoorbeeld een bruiloft.

 

Paviljoententen / pagodetent

De pagodetent, paviljoentent ofwel de welbekende ‘partytent’ is een veelzijdige tent die zeer flexibel kan worden ingezet. Dankzij de mogelijkheid om de tenten onderling (waterdicht) te koppelen, zijn de mogelijkheden met deze tent bijna onbegrenst!

punten logo Olijslagers
Winkelwagen
Scroll naar boven