Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Verhuur feesttenten

Een bedrijf in de verhuur van feesttenten komt natuurlijk enorm van pas wanneer u een bijzondere gelegenheid gepland heeft staan. Wat denkt u van het strandfeestje dat u binnenkort wilt regelen? Het evenement dat u organiseert? Of de bruiloft die steeds dichterbij komt? Uiteraard wilt u dan samenwerken met een specialist die beschikt over een ruime ervaring en een uitgebreide kennis van het vakgebied. Kies daarom voor Olijslagers Tentenverhuur.

Waarom kiest u voor verhuur van feesttenten bij Olijslagers Tentenverhuur?

Met het wisselvallige weer in Nederland is het verstandig om goed na te denken over bescherming tegen regen (en tegen de zon) tijdens uw feest. Door het ruime aanbod aan tenten in verschillende maten en kleuren, kiest u gemakkelijk de tent die bij u past. Onze tenten zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit. Voorafgaand aan de verhuur van feesttenten komen wij altijd uw locatie inspecteren, zodat u zeker weet dat uw wensen mogelijk zijn. Zo gaat u een onbezorgd feest tegemoet!

Met handige evenementenartikelen bouwt u een echt feestje

Een feestje zonder lekker eten, geschikt meubilair en mooie decoratie is natuurlijk niet helemaal compleet. Kleed uw tent daarom ook aan met handige evenementenartikelen, zoals:

  • Geschikt meubilair
  • Diverse decoratieartikelen
  • Geluid, licht en beeld
  • Een podium
  • Diverse hapjes en drankjes

Ook bij een spoedverzoek helpen wij u graag

Heeft u met spoed een tent nodig? Als professional in de verhuur van feesttenten gaan wij uiteraard direct voor u aan de slag. Afhankelijk van het materiaal dat wij nog beschikbaar hebben en uw locatie, bekijken we direct of we aan uw verzoek kunnen voldoen. Vragen? Bel naar 073-5494604.