Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Transparante tent bruiloft

Wilt u graag een transparante tent huren om uw bruiloft te vieren, zodat u niets mist van uw bijzondere dag? Dan bent u bij Olijslagers Tentenverhuur aan het juiste adres. Door een transparante tent op te zetten kunt u blijven genieten van de pittoreske omgeving van uw bruiloft, zonder dat het weer van invloed is op uw festiviteiten. Zo beleeft u een bijzondere dag die u nooit meer vergeet. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij door onze jarenlange kennis in te zetten.

Geniet van de omgeving met een transparante tent op uw bruiloft

Uw bruiloft is een dag die u tot in detail wilt herinneren. In een transparante tent bent u beschermd tegen alle weersomstandigheden zodat uw bruiloft altijd door kan gaan. Bij Olijslagers Tentenverhuur kunt u op het gemak een keuze maken uit het ruime aanbod aan tenten. Wanneer u rustig heeft georiënteerd, maar nog twijfelt over de juiste keuze, kunnen wij altijd hierin adviseren.

De mogelijkheden van tentinrichting- en aankleding

Naast transparante tenten bieden wij u ook een ruime keuze aan artikelen voor de tentinrichting- en aankleding. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Sfeerverlichting
  • Verwarming
  • Meubilair
  • Eten en drinken

Heeft u vervolgens een keuze gemaakt? Dan komen wij voorafgaand aan de verhuur van de tent op de trouwlocatie langs om de locatie te beoordelen. Zo weet u zeker dat de gekozen tent past bij de locatie.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Bent u bezig met het plannen van uw bruiloft en heeft u vragen? Informeer naar de mogelijkheden omtrent tentverhuur voor uw bruiloft via het volgende telefoonnummer: 073-5494604. Uiteraard zijn wij ook bereid om al uw vragen te beantwoorden of u van meer informatie te voorzien.

Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: