Olijslagers Tentenverhuur

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Tentverhuur bruiloft

Uiteraard wilt u alleen een professional in tentverhuur inschakelen voor uw bruiloft. Kies daarom voor Olijslagers Tentenverhuur. Wij zijn al ruim 25 jaar dé betrouwbare partner in de verhuur van tenten voor diverse evenementen, zoals een gezellige, stijlvolle en mooie tent die uitstekend geschikt is voor een bruiloft. U ontvangt altijd hoogstaande kwaliteit en een uitstekende service. Dat u een bijzondere dag beleeft die u nooit meer vergeet: daar dragen wij graag een steentje aan bij.

Tentverhuur voor uw bruiloft: hoe gaat dat precies in zijn werk?

Uw bruiloft is uw dag. Een dag die tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Helaas heeft u geen zeggenschap over het weer, en dat betekent in Nederland toch vaak wat onzekerheid. Met een tent lost u dit gemakkelijk op. Maar hoe gaat tentverhuur voor uw bruiloft precies in zijn werk? Bij Olijslagers Tentenverhuur kiest u uit een ruim aanbod tenten de tent die het beste bij uw bruiloft past. Indien nodig, adviseren wij u hier graag over. Heeft u vervolgens een keuze gemaakt? Dan komen wij voorafgaand aan de verhuur van de tent ook nog op de locatie van de bruiloft langs om de situatie te beoordelen. Zo weet u zeker dat u een onbezorgde dag gaat beleven.

De mogelijkheden van tentinrichting en -aankleding

Olijslagers Tentenverhuur schakelt u in voor de verhuur van een tent voor uw bruiloft. Wij hebben verschillende soorten tenten. Maar dat is niet het enige. Wij kunnen ook de tentinrichting- en aankleding voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Sfeerverlichting
  • Verwarming
  • Meubilair
  • Eten en drinken

Alles om uw dag onvergetelijk te maken!

Vraag naar de mogelijkheden

Benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden omtrent tentverhuur voor uw bruiloft via het volgende telefoonnummer: 073-5494604. Uiteraard zijn wij ook bereid om al uw vragen te beantwoorden of u van meer informatie te voorzien.


Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: