Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Notice: Undefined variable: endresult in /home/0011/sites/s1009/olijslagers.nl/web/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Tentenverhuur

De ideale tent voor uw evenement vindt u uiteraard alleen bij een echte specialist in tentenverhuur in de provincie Brabant. Kent u Olijslagers Tentenverhuur in Schijndel al? Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de verhuur van diverse soorten tenten voor diverse gelegenheden. Daarnaast verzorgen wij ook aanverwante evenementenartikelen. Zo geeft u gemakkelijk een feest met alles erop en eraan.

Diverse soorten tenten bij specialist in tentenverhuur in Brabant

Een strandfeest. Een bedrijfsuitje. Een jubileumfeest. Een festival. Of een examenfeest. Het zijn allemaal evenementen waarvoor u wellicht een tent kunt gebruiken. Zeker omdat het weer in Nederland best wisselvallig kan zijn, is het prettig dat u goed beschermd bent tegen de regen en de zon. Bij Olijslagers Tentenverhuur vindt u verschillende soorten tenten:

  • Aluminiumtenten
  • Paviljoententen
  • Trapezetenten
  • Stretchtenten
  • Zadeldaktenten

Afhankelijk van uw situatie, kiest u de tent die het beste past. En wilt u daar advies over? Dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Maak het geheel af met de juiste evenementenartikelen

Wilt u uw tent inrichten met geschikt meubilair? Wilt u uw tent gezellig aankleden? Of wilt u lekker eten, drinken en een bar regelen? Bij Olijslagers Tentenverhuur in Brabant kan het allemaal. U schakelt ons dus niet alleen in voor tentenverhuur, maar ook voor alle evenementenartikelen die u verder nodig heeft.

Een tent voor een dag of voor een langere periode

Wilt u slechts een dag een tent huren? Of juist voor een langere periode? Wanneer u kiest voor tentenverhuur bij Olijslagers Tentenverhuur in Brabant, dan kan het allemaal. Bel voor meer informatie naar 073-5494604.


Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: