Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Tentenverhuur Tilburg

Bent u op zoek naar een plek waar u terechtkunt voor tentenverhuur in de omgeving van Tilburg en Den Bosch? Dan bent u bij Olijslagers Tentenverhuur op de juiste plek. Wij verhuren (en verkopen) al ruim 25 jaar verschillende soorten tenten voor verschillende evenementen. Dus heeft u een bruiloft op de planning staan? Organiseert u binnenkort het bedrijfsuitje? Vindt er een examenfeest plaats? Of regelt u een compleet festival met muziek, drinken en eten? Wij helpen u graag bij het organiseren van een knalfeest.

Tentenverhuur in Tilburg en Den Bosch: wij komen de locatie controleren

Wanneer u binnenkort een evenement in Tilburg of Den Bosch gepland heeft staan, dan klopt u voor tentenverhuur aan bij Olijslagers Tentenverhuur. Wij komen graag naar de locatie om deze te controleren. Aan de hand daarvan brengen wij een advies uit over de tent die past bij uw situatie. Dan kan bijvoorbeeld een van de volgende tenten zijn:

  • Een zadeldaktent
  • Een aluminiumtent
  • Een stretchtent
  • Een trapezetent
  • Een paviljoentent

Verhuur voor een of meerdere dagen

Wilt u een tent voor een dag huren? Of juist voor meerdere dagen? Als u kiest voor tentverhuur in Tilburg en Den Bosch bij Olijslagers Tentenverhuur, dan kan het allemaal. Zo kunt u de tent zelfs gebruiken voor diverse evenementen achter elkaar.

Spoedverzoekje? Wij proberen direct iets te regelen!

Heeft u met spoed een tent nodig? Wij proberen altijd direct iets te regelen. Afhankelijk van het beschikbare materiaal en de locatie, bekijken wij wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we vaak nog iets voor u regelen. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 073-5494604.


Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: