Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Tentenverhuur Limburg

Voor tentenverhuur in de omgeving van Limburg bent u bij Olijslagers Tentenverhuur helemaal op de juiste plek. Wij zijn dan wel gevestigd in Schijndel in Brabant, maar we zijn werkzaam in de gehele omgeving. Ons assortiment is ruim en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wilt u dus een knalfeest organiseren en wilt u dit evenement prachtig aankleden met een tent van uitstekende kwaliteit die ook nog eens mooi en stijlvol is? Bekijk snel onze website en vind de tent die past bij uw wensen en eisen.

Voor tentenverhuur in Limburg klopt u gewoon aan bij de specialist in Brabant

Waarom wilt u een specialist in tentenverhuur in de omgeving van Limburg inschakelen? Bij Olijslagers Tentenverhuur kunt u verschillende tenten voor verschillende feesten en evenementen huren, bijvoorbeeld voor een:

  • Bruiloft
  • Optreden
  • Festival
  • Examenfeest
  • Strandfeest

Wij begrijpen als geen ander dat ieder feest of gelegenheid anders is, en het dus om een andere tent met een andere uitstraling vraagt. Door ons ruime aanbod vindt u bij ons altijd de ideale tent voor uw situatie.

Maak het compleet met de juiste evenementenartikelen

Een strandfeest zonder bar, een optreden zonder podium en een bruiloft zonder sfeerverlichting: dat zijn natuurlijk geen complete evenementen. Gelukkig kunt u bij Olijslagers Tentenverhuur, werkzaam in de omgeving van Limburg, niet alleen terecht voor tentenverhuur, maar ook voor de huur van verschillende evenementenartikelen.

Vragen? Stel ze direct aan een van onze medewerkers

Voor vragen neemt u gemakkelijk contact op met een van onze medewerkers via 073-5494604. Wij helpen u graag verder!


Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: