Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Tentenverhuur Eindhoven

Voor tentenverhuur in de omgeving van Eindhoven zit u bij Olijslagers Tentenverhuur helemaal goed. Waarom? Omdat wij een betrouwbaar tentverhuurbedrijf zijn met een zeer ruime ervaring in het vakgebied. Omdat we altijd hoogstaande kwaliteit leveren. En omdat we ons altijd aan onze afspraken houden. Bij ons vindt u een ruim assortiment tenten en aanverwante evenementenartikelen. Een geslaagd evenement organiseren? Dat doet u met de hulp van Olijslagers Tentenverhuur.

Vind de ideale tent bij specialist in tentenverhuur nabij Eindhoven

Elk evenement is anders. Zo heeft u een andere tent nodig voor een strandfeest in vergelijking met een jubileumviering en gebruikt u een andere tent voor een festival in vergelijking met een examenfeest. Gelukkig beschikken wij in de buurt van Eindhoven over een ruime keuze aan tenten, zodat u altijd de ideale tent vindt voor uw situatie.

Alles voor uw feest of evenement

Bij Olijslagers Tentenverhuur, specialist in tentenverhuur in de omgeving van Eindhoven, zorgen wij niet alleen voor de juiste tenten. Wij helpen u aan alle artikelen die uw feest of evenement compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Licht, beeld en geluid
  • Decoratiemateriaal
  • Meubilair
  • Eten en drinken
  • Verwarming en airco

Ontvang een advies op maat

Of u nu een groot evenement organiseert of een klein feestje: wij hebben de juiste materialen beschikbaar. Twijfelt u over de spullen die u het beste kunt huren? Ontvang een advies op maat wanneer u belt naar het volgende telefoonnummer: 073-5494604.


Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: