Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Tenten verhuur Nederland

Olijslagers Tentenverhuur is dé specialist in tenten verhuur in Nederland. Wij zijn gevestigd in Schijndel, maar voorzien graag de gehele omgeving van de mooiste tenten voor kleine en grote evenementen. Met onze ruime ervaring, grenzeloze betrouwbaarheid en ruime mogelijkheden, zijn wij een uitstekende partner. Benieuwd? Neem direct een kijkje op onze website of informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Tenten verhuur in Nederland voor diverse feesten, evenementen en gelegenheden

Of u nu een partytent wilt huren omdat u een bedrijfsuitje organiseert, u een tent wilt huren voor een optreden of u een afdekking wilt voor het strandfeest dat u regelt: bij Olijslagers Tentenverhuur in Nederland kunt u altijd terecht voor de verhuur van tenten. Wij beschikken over diverse modellen, maten en kleuren:

  • Stretchtenten
  • Paviljoententen
  • Zadeldaktenten
  • Aluminiumtenten
  • Trapezetenten

Advies over de tent die bij uw evenement past

Weet u niet welke tent het beste aansluit bij uw toepassing en bij uw wensen en eisen? Dan voorzien wij u graag van een advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste tent huurt voor uw feest, evenement of andere gelegenheid.

Een compleet feest met de evenementenartikelen van Olijslagers Tentenverhuur

Naast de verhuur van tenten huurt u bij Olijslagers Tentenverhuur in Nederland ook gemakkelijk andere evenementenartikelen. Denk bijvoorbeeld aan meubilair, decoratiemateriaal en stroomvoorzieningen. Zo wordt uw feest helemaal compleet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vragen? Bel naar 073-5494604 voor meer informatie.


Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: