Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Stretchtent bruiloft

Bent u op zoek naar de perfecte stretchtent voor uw bruiloft? Deze speciale gebeurtenis wilt u natuurlijk op een bijzondere manier vieren. Een stretchtent van Olijslagers Tentenverhuur staat garant voor kwaliteit en sfeer. Droomt u bijvoorbeeld van een boerenbruiloft of juist van een strandbruiloft? Wij dragen graag ons steentje bij aan een bijzondere dag die u nooit meer vergeet.

Vind de perfect stretchtent voor uw bruiloft

Uw bruiloft is één van de meest bijzondere gebeurtenissen van uw leven en dat wilt u tot in de puntjes verzorgd zien. Helaas betekent trouwen op Nederlandse bodem dat u te maken krijgt met onvoorspelbaar weer. In een prachtig aangeklede stretchtent kan uw bruiloft bij ieder weertype doorgaan. Wilt u graag een stretchtent huren voor uw bruiloft? Dan maakt u eerst een keuze uit ons ruime aanbod van tenten. Hierin willen wij u met plezier adviseren. Eventueel kunt u nog diverse artikelen voor de tentinrichting- en aankleding selecteren. Denk hierbij aan sfeerverlichting, meubilair of eten en drinken. Heeft u vervolgens een keuze gemaakt? Dan komen wij voorafgaand aan de verhuur van de tent op locatie van de bruiloft langs om de accommodatie te beoordelen. Zo weet u zeker dat u een onbezorgde dag gaat beleven.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Al meer dan 25 jaar zijn wij dé betrouwbare partner voor de verhuur van stretchtenten. Bent u op zoek naar een gezellige, stijlvolle en mooie tent voor uw bruiloft? En heeft u al besloten welke tent en/of faciliteiten u zoekt? Dan vraagt u een offerte aan met enkele klikken. Ontvangt u liever advies van onze professionele kenners? Wij helpen u graag via 073-5494604.

 

Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: