Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Professionele tenten

Met professionele tenten van Olijslagers Tentenverhuur geeft u de meest spetterende feesten. Dus heeft u binnenkort een festival met muziekoptredens of heerlijk eten en drinken gepland staan? Organiseert u een groot feest ter ere van een jubileum? Of wilt u een strandfeest regelen? Bij ons kiest u uit diverse modellen, maten en kleuren tenten.

Verschillende soorten professionele tenten huren of kopen

Bij Olijslagers Tentenverhuur heeft u de keuze uit verschillende soorten professionele tenten. Ons assortiment is namelijk zeer ruim en bestaat onder andere uit:

  • Trapezetenten
  • Paviljoententen
  • Zadeldaktenten
  • Stretchtenten
  • Aluminiumtenten

Deze tenten kunt u bij ons huren in ieder gewenst formaat, maar het is ook mogelijk onze tenten te kopen. Handig wanneer u regelmatig een bijzonder evenement organiseert!

Tentinrichting en -aankleding

De professionele tenten zijn opgezet. Maar dan is het feest nog niet compleet. Uiteraard heeft u ook diverse andere evenementenartikelen nodig om uw tent in te richten en aan te kleden. Olijslagers Tentenverhuur beschikt ook over een ruim assortiment meubilair, decoratiemateriaal, eten en drinken en aanverwante artikelen. Zo creëert u echt een onvergetelijk feest.

Neem een kijkje op de website of bel voor de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om de levering van professionele tenten? Neem een kijkje op de website of bel naar 073-5494604 voor meer informatie over de mogelijkheden.


Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: