Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Notice: Undefined variable: endresult in /home/0011/sites/s1009/olijslagers.nl/web/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Feesttenten verhuur

Voor feesttenten verhuur bent u bij Olijslagers Tentenverhuur aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een zeer groot assortiment feesttenten die te huur zijn. Dus heeft u binnenkort een feest op de planning staan? Een prachtige bruiloft of een optreden? Een bedrijfsuitje of familiedag? Of een jubileum of strandfeest? Neem een kijkje op onze website en vind de tent die past bij uw gelegenheid.

Waarom kiest u voor feesttenten verhuur?

Natuurlijk wilt u weten waarom u het beste met Olijslagers Tentenverhuur in zee kunt gaan als het gaat om de verhuur van feesttenten. Dat leggen wij graag aan u uit. Zo beschikken wij allereerst over een zeer ruime ervaring in het vakgebied. Daarnaast vindt u bij ons een breed assortiment tenten en andere evenementenartikelen van uitstekende kwaliteit. Ook zijn we een betrouwbare partner die te allen tijde voor u klaarstaat. Dat wilt u toch ook?

Verschillende soorten feesttenten te huur

Bij Olijslagers Tentenverhuur bieden wij verschillende soorten feesttenten te huur aan. Logisch, want ieder feest vraagt om een ander ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Zadeldaktenten
  • Stretchtenten
  • Aluminiumtenten
  • Trapezetenten
  • Paviljoententen

Heeft u eenmaal de tent gevonden die het beste past bij uw feest? Dan kunt u bij ons ook nog eens terecht voor sfeerverlichting, verwarming of een vloer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij begrijpen heel goed dat u benieuwd bent naar de kosten van de verhuur van feesttenten. Daarom kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen over de feesttenten die wij te huur hebben staan. En natuurlijk kunt u ook contact opnemen voor meer informatie. Via 073-5494604 staan wij u graag te woord.


Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: