Olijslagers Tentenverhuur
Selecteer een pagina

Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat

d

Diverse modellen

Z

Uitstekende kwaliteit

Voor 1 of meerdere dagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Doorzichtige tent

Met een doorzichtige tent krijgt uw feest of partij allure. In natuurlijk licht kunnen uw gasten genieten van de omgeving. Bij Olijslagers Tentenverhuur in Schijndel verhuren wij diverse doorzichtige tenten. Door het ruime aanbod is er voor ieder evenement een passende variant. Graag voorzien wij u van een professioneel advies gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring.

Een doorzichtige tent met allure

Organiseert u binnenkort bijvoorbeeld een bedrijfsborrel of een diner-avond met uw vereniging? En wilt u graag een buitenlocatie omtoveren tot een prachtige overdekte omgeving? Huur dan één van de doorzichtige tenten van Olijslagers Tentenverhuur uit Schijndel. Daarnaast hebben wij ook een ruime keuze aan evenementenartikelen om uw tent in te richten en aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan airco, vloermogelijkheden of meubilair. Uiteraard staan we ook hierbij klaar om u te adviseren over de passende mogelijkheden.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt? Via onze website kunt u gemakkelijk een offerte opvragen van de gewenste tent(en) en accessoires. Wilt u graag meer informatie over het huren van een doorzichtige tent of bent u met spoed op zoek naar een passende oplossing voor uw evenement? Bel ons dan op 073-5494604. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bekijk wat wij nog meer te bieden hebben: